heeft u een vraag?
wij hebben de antwoorden

veelgestelde
vragen

 

BESTELLEN & PERSONALISEREN

 
v: Hoe eenvoudig de tekst doorgeven voor trofeeën in voordeelbundel?

Wil je op elke trofee of medaille een unieke tekst? Dat is geen probleem! Geef ons jouw persoonlijke tekst door via e-mail en wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste producten wordt geplaatst. Wil je meerdere producten bestellen met dezelfde tekst? Dan kun je gebruik maken van onze voordelige bundels. Bestel gemakkelijk via onze webshop en geef in de tekstinvoer aan dat je verschillende teksten wilt gebruiken. Wij nemen vervolgens contact met je op om de benodigde informatie te verzamelen en ervoor te zorgen dat je bestelling precies aan jouw wensen voldoet.

 
v: Hoe wordt de tekst op een trofee geplaatst?

Om uw trofee een gepersonaliseerde touch te geven, kunt u een tekst op de voet van de trofee plaatsen. Het plaatje is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver of brons, afhankelijk van de kleur van uw trofee. Bovendien wordt de door u opgegeven tekst standaard in het lettertype DIN en in het midden van het plaatje geplaatst, voor een strakke en professionele afwerking.

 
v: Hoe wordt de tekst op een medaille geplaatst?

Elke medaille wordt nog specialer met een gepersonaliseerd tekstlabel! Het tekstlabel is verkrijgbaar in transparant of dezelfde kleur als de medaille en wordt op de achterkant van de medaille geplakt.

Standaard wordt de door jou opgegeven tekst gecentreerd en in het lettertype Arial bold op het tekstlabel geplaatst, voor een professionele en strakke uitstraling. Maak je medaille dus extra persoonlijk en voeg een tekstlabel toe!

 
v: Wat is een “afbeelding” die ik kan selecteren bij mijn trofee of medaille?

Maak je trofee of medaille nog persoonlijker met een gepersonaliseerde afbeelding! We bieden twee opties om dit te doen:

  1. Kies een gratis standaard afbeelding uit onze collectie. Deze afbeeldingen zijn beschikbaar in diverse sporten en worden in de kleur van de trofee of medaille op het product geplaatst, precies waar de ronde uitsparing zich bevindt.
  2. Ontwerp je eigen afbeelding! Upload je eigen logo of foto en wij zorgen ervoor dat deze op de trofee of medaille wordt geplaatst op de plek van de ronde uitsparing. Op deze manier wordt jouw persoonlijke touch nog beter zichtbaar op het product.

Kies de optie die het beste bij jou past en creëer een uniek en persoonlijk aandenken aan jouw evenement of prestatie!

 

VERZENDING & LEVERING

 
v: Wat is het bedrag van de verzendkosten?

België: Voor levering in een automaat of bpost punt bedragen de verzendkosten 6,70 euro. Voor thuislevering rekent onze partner 7,97 euro aan. Levering is kosteloos bij een bestelbedrag van 200 euro of meer.


Nederland: Onze partner brengt 10,95 euro in rekening voor thuislevering. Bij een bestelbedrag van 200 euro of meer is de levering gratis.

Afhalen te Antwerpen: U kunt uw bestelling altijd komen ophalen in onze vestiging in Antwerpen. Dit is mogelijk tijdens onze werkuren zodra u van ons een melding heeft ontvangen dat uw bestelling gereed is.

 
v: Wat is de verwachte levertijd van mijn bestelling?

Onder het product vindt u altijd een geschatte verzenddatum, die echter afhankelijk is van het besteltijdstip en de omvang van de bestelling.
Voor grote sportevenementen (<1000 deelnemers) raden wij aan om toch minstens 3-4 weken vóór het evenement te bestellen. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen of schade bij de levering op te vangen en u tijdig een vervangend product te bezorgen.

Benieuwd naar de huidige locatie van je bestelling? Volg deze stappen: ga naar "Mijn account" > "Bestellingen" > en klik op het bestelnummer. Hier kun je de actuele status van je bestelling bekijken.

 

ZAKELIJKE KLANTEN

 
v: Waar kan ik mijn factuur terugvinden?

Nadat we uw betaling hebben ontvangen, met uitzondering van inkooporders, kunt u uw factuur vinden in uw account onder 'bestellingen'. Klik op het juiste bestelnummer en u vindt rechtsboven de optie om deze af te drukken. Dit zal een PDF-bestand genereren dat u kunt opslaan als uw factuur.

 
v: Is het mogelijk om een inkooporder te plaatsen?

Voor zakelijke klanten uit België is het mogelijk om inkooporders te gebruiken als betalingsoptie, maar dit is beschikbaar voor bestellingen vanaf 50 euro of meer. Indien uw bestelling minder dan 50 euro bedraagt, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantendienst.info@trofee.be